Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناصر موسوی لارگانی، عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار بورس،بانک و بیمه  گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،درباره نقش تسهیلات بانکی در حمایت از کالای ایرانی گفت: تسهیلات بانکی نقش بسزایی در رونق تولید دارد اما به علت وجود سود بالای وام ها در ایران، این موضوع کمک حال تولید کنندگان داخلی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به کاهش سود تسهیلات بانکی به 18 درصد،افزود:با احتساب 6درصد جریمه دیرکرد  و 5 درصدی که وام گیرندگان موظفند یک چهارم وام خود را در بانک سپرده گذاری کنند ،سود واقعی تسهیلات بانکی به 30 درصد می رسد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: سود بالای بانک ها، مالیات بر ارزش افزوده، مالیات تکلیفی، هزینه های آب، برق ، گاز و سایر هزینه ها مانع رقابت تولیدکنندگان داخلی با تولید کنندگان کشور هایی می شود که سوبسید و وام های 2درصدی به آن ها تعلق می گیرد.

لارگانی تصریح کرد:اگر بانک ها سود تسهیلات خود را کاهش دهند علاوه بر کسب درآمد زمینه  رونق تولید، اشتغال، صادرات و در نتیجه  رشد اقتصادی فراهم می شود.

وی درباره تولید کنندگانی که برای راه اندازی کارخانجات وام دریافت کرده اند، گفت: این افراد وام ها و سرمایه هایشان را برای راه اندازی کارخانجات  به کار گرفتند اما عدم سرمایه در گردش و کمبود بودجه  باعث خدشه دار شدن تولید آنها شده است.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با تاکید برحمایت از تولیدکنندگان و  شعار سال 97(سال حمایت از کالای ایرانی) اظهار کرد: با توجه به افزایش رکود، تهدید ها و فشارهای اقتصادی در کشور نسبت به گذشته، نباید بر تولیدکنندگان فشار مالیاتی  وارد کنیم.هم چنین دولت و مجلس باید برای تولید کنندگان بسته های حمایتی تعریف کنند تا از این طریق امکان مقابله با فشار های اقتصادی استکبار جهانی  فراهم شود و مسیر رقابت تولید کنندگان داخلی برای فروش و صادرات کالاهای ایرانی هموار کنیم.

لارگانی  تحریم ها را فرصت ارزشمندی برای پیشرفت تولیدات داخلی دانست و بیان کرد: آمریکا به نوعی اعلان جنگ اقتصادی کرده است و هرروز اتاق جنگ در خزانه داری آمریکا تشکیل می دهد تا علیه ایران برنامه ریزی جدیدی تهیه و تدوین شود اما ما می توانیم با وحدت کلمه، دوری از منفعت طلبی و وام هایی با سود کم به تولیدکنندگان داخلی  در برابر تحریم ها ایستادگی کنیم.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس درباره  معوقات تسهیلات تولیدکنندگان گفت:انبار های تولیدکنندگان پر از تولیداتشان است درحالیکه خریدار ندارد اما اگر بانک ها وام هایی با سود کم در اختیار تولیدکنندگان قرار دهند هزینه های تولید و قیمت تمام شده برای مصرف کنندگان کاهش می یابد این امر موجب فروش کالا،پرداخت معوقات و گردش مالی تولیدکنندگان و سودآوری بانک ها می شود.

وی یکی از مشکلات کشور را افزایش سود سپرده ها دانست و افزود: برخی کشور ها در ازای سپرده ای که مردم در بانک می گذارند هزینه دریافت می کنند. بنابراین در کشور ما  نیز نباید سپرده ها در بانک راکد بماند و باید  وارد  چرخه  تولید شود.

لارگانی به کاهش سود سپرده ها اشاره کرد و گفت: مدتی برای کنترل بازار ارز ،اوراق مشارکت با سود 20درصد فروخته شد و افرادی که در بانک سپرده 15 درصدی داشتند آن را پس گرفتند تا  با سود 20درصد اوراق مشارکت بخرند. این تصمیم نیز کمکی به تولیدکنندگان نکرد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به تهدید ها و تحریم های گذشته تصریح کرد: ما در سالیان گذشته نه تنها توانستیم در برابر تحریم ها ایستادگی کنیم بلکه در همین شرایط به پیشرفت های زیادی در زمینه  صنعت دفاعی و علم و فناوری دست یافتیم.بطوریکه هم اکنون در جایگاه شانزدهم دنیا قرار گرفته ایم. بنابراین در دور جدید اعمال تحریم های آمریکا با مدیریت می توانیم این فشار ها را پشت سر بگذاریم.

لارگانی در پایان بیان کرد: اگر نقدینگی در دست مردم، وارد  چرخه  تولید شود مشکلات تعداد زیادی از جوانان تحصیل کرده که از بیکاری رنج می برند، حل می شود. هم چنین دولت باید زمینه جذب سرمایه ایرانیان خارج از کشور و زمینه جلب اعتماد آنان را فراهم کند تا پول در دست آنها به اقتصاد کشور تزریق شود.علاوه بر این با جلب اعتماد مردم می توان ارزی که در اختیارشان قرار دارد را سپرده ارزی کنند تا پشتوانه پول ملی ایران باشد و به حل مشکلات کشور کمک کند.

گفت وگو از عطیه السادات سید محسنی

انتهای پیام/

افزایش ارزش پول ملی با راه اندازی سپرده ارزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کالای ایرانی تولید ملی بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۴۰۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، در این قرعه‌کشی که با حضور اسماعیل سیرانی مدیر روابط عمومی بانک پارسیان، بابک نظری رئیس اداره توسعه فروش، حامد اسماعیل زاده رییس اداره عملیات بانکی، سید جمال‌الدین مرتضوی دبیر دبیرخانه باشگاه مشتریان و نمایندگان مدیریت بازرسی و نظارت و دیگر مدیریت‌های مربوطه برگزار شد، به‌پاس قدردانی از همراهی سپرده‌گذاران سبا، ۵ جایزه یک میلیارد ریالی به ۵ برنده خوش‌اقبال این قرعه‌کشی تعلق گرفت.

اسامی برندگان این قرعه‌کشی به‌زودی از طریق وب‌سایت و صفحات رسمی بانک پارسیان و باشگاه مشتریان بانک، اعلام خواهد شد.

گفتنی است؛ استفاده از تسهیلات ارزان‌قیمت، شرکت در قرعه‌کشی‌های دوره‌ای سبا (۴ بار در سال)، دریافت کارت اعتباری، عضویت خودکار در باشگاه مشتریان بانک پارسیان، عضویت خودکار در باشگاه تخفیفی تاپیا باقابلیت تخفیف از ۱% تا ۵۰% در لحظه و استفاده از جوایز و تخفیف‌های شرکای تجاری باشگاه ازجمله مزایای این حساب به شمار می‌آید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد ۲۸.۲ درصدی تسهیلات‌دهی بانک‌ها در سال ۱۴۰۲
  • سپرده بلندمدت دارایی‌های پرسپولیس در بانک شهر
  • باید از ماشین‌آلات معدنی تولید داخل حمایت شود
  • بخش تولید شرایط ایده‌آلی ندارد/ گلایه فعالان اقتصادی از مالیات
  • هشتمین مرحله قرعه‌کشی سپرده سبای بانک پارسیان برگزار شد
  • استقرار ۵۰ درصد تولیدکنندگان شوینده در قزوین
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی، بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی بدتر از تحریم خارجی است
  • گلایه تولیدکنندگان از کمبود نقدینگی و تأخیر بسیار زیاد بانک مرکزی در تخصیص ارز/ سیاست‌هایی که در حال متوقف کردن تولید است/ خودتحریمی در کشور بدتر از تحریم خارجی است
  • نقدینگی کنترل نمی‌شد، گرفتار ابَر تورم می‌شدیم